Ons vlees

Green Meat NV beent dagelijks in haar vestiging in Rekkem verse runderen uit en verwerkt de delen tot een snit die haar klant wenst. Alles is mogelijk op aanvraag.
Er wordt gewerkt met ervaren uitbeenders en streng toegezien op een constant kwaliteitsniveau van de producten.

Het assortiment rundsvlees kan op verzoek van de klant worden aangevuld met kalfsvlees en lamsvlees, zodat de klant maar één leverancier aan de deur krijgt.

Voor de klant die nét dat stukje extra kwaliteit en smaak wenst heeft Green Meat haar premium label vlees.

Rundsvlees

Bij Green Meat hechten we veel belang aan de kwaliteit van ons rundsvlees. Rundsvlees moet aansluiten bij het gevoel, de beleving.
Met andere woorden: zoveel mensen, zoveel wensen. Vandaar dat wij een vrij breed scala aan rundsvleesproducten binnen ons assortiment hebben.

Service en kwaliteit staat bij ons dan ook centraal. 
We beheersen zelf het volledige proces van 'boer tot bord'.

Kalfsvlees

Onze kalveren worden stuk voor stuk, met de grootste zorg en op natuurlijke wijze grootgebracht en gevoederd.
Belgische witblauw kalveren worden steeds gekocht bij dezelfde plaatselijke kwekers en worden gevoederd met de door ons geselecteerde producten.

De dieren worden met de grootste zorgen op een diervriendelijke manier gekweekt. Het vlees dat deze kalveren afleveren is dan ook van de hoogste kwaliteit, daarvoor staan wij garant.

Lamsvlees

Het lamsvlees is steeds op bestelling. Zo kunnen wij u steeds verse kwaliteit garanderen.